Skip to main content

Termopane Veka Softline 76MD

Descoperă eficiența termică excepțională cu sistemul SOFTLINE 76MD, o alegere premium pentru casa ta. Designul său modern, necoplanar, cu canturi rafinate și muchii delicat rotunjite, adaugă un plus de stil și sofisticare oricărui spațiu. Echipat cu trei rânduri de garnituri de etanșare și o adâncime a profilului de 76 mm, SOFTLINE 76MD asigură o izolare termică și fonică de top, reducând consumul de energie și creștând confortul în locuință.

Sistemul SOFTLINE 76MD îl face soluția ideală atât pentru proiectele de renovare, cât și pentru noile construcții. Indiferent dacă ai nevoie de ferestre termoizolante clasice, antifonice, de siguranță, oscilobatante, batante, cu montant mobil, culisante în plan paralel, cu un singur sau mai multe canaturi, poziționate fix sau combinate, sau chiar ferestre cu deschidere exterioară, SOFTLINE 76MD se adaptează perfect cerințelor tale, oferind soluții personalizate pentru maximizarea eficienței energetice și esteticii locuinței tale.

Sistem de etansare

 • trei niveluri de etansare cu garnituri de calitate din material EPDM sau TPE
 • etansare perimetrala atat in toc (cu doua planuri de etansare) cat si in cercevea
 • culori: gri, negru sau caramel

Izolare termica

Ferestrele Veka Softline 76MD se integreaza cu succes in cladiri pasive, avand un consum de energie minim, ceea ce va duce la o reducere semnificativa a costurilor de intretinere, inclusiv in perioadele cu temperaturi extreme, fie scazute, fie ridicate. Pentru a atinge un nivel optim de eficienta, se sugereaza utilizarea a trei straturi de geam si includerea garniturilor de etansare la fiecare.

Un sistem eficient

Transformă-ți locuința cu un sistem eficient și de înaltă calitate: SOFTLINE 76MD, o soluție care respectă riguros standardele de calitate RAL “Clasa A”. Cu o grosime a pereților de 3 mm și pregătit pentru rigidizări din oțel zincat de minim 1,5 mm conform prescripțiilor VEKA, acest sistem nu doar că îmbunătățește siguranța și durabilitatea ferestrei termoizolante, dar și adaugă o notă de eleganță și rezistență în timp.

Grație configurației sale inovative, cu un falt de adâncime 28 mm, SOFTLINE 76MD permite vitrări variate, de la 18 mm la 48 mm, adaptabile nevoilor tale specifice și oferind o izolație termică și fonică superioară. Flexibilitatea sistemului se extinde și la design, oferind posibilitatea de a alege din peste 50 de culori vibrante sau finisaje care imită lemnul, aplicabile pe ambele fețe sau doar pe una, exterior sau interior, pentru a se potrivi perfect esteticii dorite.

Personalizarea ajunge la un nou nivel cu tehnologia VEKA SPECTRAL, ce permite o adaptare unică a aspectului ferestrelor tale, în timp ce opțiunea de placări cu aluminiu adaugă un plus de durabilitate și un finisaj modern. Alege SOFTLINE 76MD pentru o combinație optimă între funcționalitate, siguranță, durabilitate și estetică, făcând din casa ta un spațiu mai plăcut și eficient din punct de vedere energetic.

Specificații produs: 

 • Profil cu adâncime de 76 mm: Asigură o structură solidă și eficiență termică îmbunătățită.
 • Design rafinat: Prezintă canturi fine și muchii delicat rotunjite, adăugând un plus de eleganță.
 • Triplă etanșare: Include o garnitură mediană pentru protecție extra împotriva infiltrărilor de aer și umiditate.
 • Performanță termică excepțională: Coeficient de izolare termică optim, până la Uw = 0,75 W/m^2K, adaptabil în funcție de vitraj.
 • Grosimea pereților de 3 mm: Clasificare CLASA A conform normelor europene SR EN 12608, pentru durabilitate și rezistență.
 • Diversitate dimensională: Înălțimi ale combinației de profile între 112 și 173 mm, pentru flexibilitate în proiectare.
 • Rigidizare cu oțel zincat: Conform standardelor VEKA, minim 1,5 mm, pentru o structură extrem de rezistentă.
 • Opțiuni variate de personalizare: Disponibil în peste 50 de culori sau imitații de lemn, aplicabile pe una sau ambele fețe.
 • Tehnologie VEKA SPECTRAL: Permite o personalizare avansată pentru un design unic.
 • Placări cu aluminiu: Oferă posibilitatea unui finisaj exterior modern și estetic.