Skip to main content

Fabrica TERMOPANE

Fabrica a fost infiintata in anul 2003, cand s-a inceput productia de termopane cu un minimum de utilaje marca ELUMATEC Germania: fierastrau debitare profile, masina debitat armatura, masina de infiletat suruburi armatura, masina pentru drenaje, poantograf, 2 masini de sudat la doua capete, masina de debavurat manuala, masina de frezat traverse si masina de debitat baghete.

Personalul angajat era de aproximativ 40 oameni, organizati in 3 schimburi. Productia era de aproximativ 60-70 ferestre / schimb, ponderea operatiunilor executate manual fiind de aproximativ 80%.

Dupa mai bine de 20 de ani de efort asiduu in producerea de sisteme termoizolante de usi si ferestre din PVC activitatea noastra se desfasoara pe o suprafata de peste 50000 mp in 4 hale de productie de peste 10000 m2, 4 hale depozitare stocuri profile PVC si feronerie, 2 cladiri administrative de birouri. In prezent personalul angajat din unitatile de productie si personalul implicat in administrativ si procesul de vanzare depaseste 300 de oameni.

Utilajele din dotare sunt marca ELUMATEC si STÜRTZ - Germania: centru debitare profile, centru prelucrare profile, 2 linii automate lipit la patru capete si debavurat, 4 masini lipit la doua capete, 2 CNC debavurare, 4 masini frezat traverse, 3 mese semiautomate montat feronerie, 3 masini drenaje, 2 masini debitare baghete etc.

Productia este in prezent de peste 1000 ferestre / zi, ponderea operatiunilor executate manual scazand la 10%, personalul angajat fiind de aproximativ 100 oameni organizati in 2 schimburi. Livrarea tamplariei se face cu autoutilitare MERCEDES si FIAT dotate cu dispozitiv special pentru transport tamplarie PVC.

Se lucreaza numai cu profile germane Salamander (73 si 82) si REHAU Germania (EURO 70, BRILLANT 70 - 80, GENEO, profil de renovare etc) si feronerie GU si ROTTO Germania.

Fabrica de termopane MAR&PET se afla in comuna Draganesti, judetul Prahova, la o distanta de aprox. 3,5 km de autostrada A3 BUCURESTI - PLOIESTI (KM 47).

Accesul spre fabrica este facil deoarece exista 3 posibilitati de acces rutier:

  • 22 km din DN1 (din Potigrafu)
  • 21 km din DN1B (din Valea Calugareasca)
  • 7 km din DN1D (1 km inainte de Ciorani) si pe calea ferata 25 km fata de Ploiesti (tronson Ploiesti-Urziceni) gara fiind in vecinatatea fabricii

Avem 9 puncte de vanzare in tara si colaboram cu parteneri in majoritatea judetelor ROMANIEI.